Bluetooth mono headset

Det kan vara riktigt bra att ha ett headset ibland när du behöver ha händerna fria, till exempel när du kör bil eller ska mecka med något. Att ha ljudet direkt i örat gör att det dessutom underlättar om det är mycket störande ljud runt omkring eller att du har sämre hörsel, samtidigt som det gör att det inte finns sladdar som är i vägen.

Jebra Talk

Jebra Talk är ett diskret och billigt headset med en mycket bra kvalitet på ljudet och är bland det bästa setet just i den prisklassen. Med Jebra följer det en öronbygel och proppar av gummi i olika storlek, vilket gör att det blir komfortabelt och bekväm för bäraren, samtidigt som setet bara väger 10 g.

Talks är lätt att använda i och med att den har en tydlig omkopplare för att kunna stänga av setet och bra knapp för att svara med. Dessutom är Jebra Talk perfekt om du ska podda och gör att ljudet låter bra utan något extra brus eller andra störningar.

Jawbone Icon HD

Jawbone Icon HD är en uppdatering av Icon som kom under 2010 och har nu blivit uppgraderad med HD-version och mjukvara, samt har ett större högtalarelement. Detta gör att kvaliteten på ljudet har förbättrats betydligt.

För mikrofonen används den speciella lösningen som kallas för – Noiseassassin, vilket gör att buset reduceras betydligt vid användning. Detta tack vare en liten knopp som fångar upp ansiktets vibrationer. Perfekt för miljöer med mycket buller. Ljudet justeras med hjälp av mobilen och du kan dessutom sköta din musikspelare genom att knacka på headsetet.

Nokia BH-112

Nokia BH-112 är ett billigt instegsheadset där prislappen hamnar under 200 kronor och är tillverkat i ett snyggt och trendigt plastmaterial, samtidigt som det är tåligt. Den finns i olika färger och kan matchas ihop med Nokias mobilutbud av de färgstarka Lumia-modellerna.

På utsidan av headsetet sitter det en liten brytare för strömmen och en stor knapp som du kan sköta de andra funktionerna med. Ljudkvaliteten är mycket bra för denna prisklass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *