Mobiltelefon för barn

Det finns till och med mobiltelefoner som enbart har blivit designade för att barn ska använda dem och de är dessutom bärbara. Att den är bärbar innebär att telefonen bärs precis som en armbandsklocka och tål lite tuffar tag såsom lek och bus eftersom de har ett skydd mot stänk av olika slag och smuts.

Här kommer ett exempel på en sådan bärbar mobiltelefon:

Tinitell TT1 GSM GPS Wristphone

Tinitell TT1 GSM GPS Wristphone är en mobil som är avsedd för barn att bära som en klocka på sin arm. Det går att lagra upp till tolv olika telefonnummer och barnet ringer genom att helt enkelt att trycka på en knapp. Mobilen finns i många fräcka och coola färger.

Som förälder laddar du bara ner en speciell app med den medföljande USB-kabeln, som gör att du kan lägga in tolv telefonnummer och samtidigt gör att du kan ha koll på var ditt barns mobil befinner sig hela tiden. Fördelen med appen är att den finns både för Android och iOS, vilket gör att du kan anpassa den till din egen telefon.

Tintitell är tillverkad av ett oömt material som skyddar och klarar barns alla krävande aktiviteter. Därför är mobilen perfekt för de barn som gillar att vara ute för att leka och annat kul i smutsiga och våta miljöer.

Det enda som behövs är ett micro SIM-kort från en telefonoperatör som klarar en 2G-täckning. Mobiltelefonen har upp till 60 minuter taltid och en standby tid på tre dygn och är en bekväm lättburen telefon som även passar mindre barn.

Vikt: 48 g

Mått: 5x35x15 mm

Armbandslängd: 115-175 mm

Pris: ca 1 300 kronor

Är du orolig att inte ditt barn ska kunna nå dig eller var barnet befinner sig är detta en smart och cool pryl som kan vara en livräddande för ditt barn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *