Musikhörlurar till mobilen

Det många som tycker om att lyssna på musik via sin mobiltelefon när de är på språng eller tränar. Då gäller det att ha ett par musiklurar som uppfyller alla önskemål som du har. Men det viktigaste ligger naturligtvis på att hörlurarna dels sitter bra på huvudet men framför allt har ett suveränt ljud.

Harman Karbon BT

Harman Karbon har sett till att deras lurar ska passa till olika huvuden, så därför följer det med ett set med två olika byglar. Detta gör att hörlurarna passar betydligt bättre än de lurar med justeringsmöjligheter. Känslan av kvalitet är hög och hörlurarna passar även de enheter som inte har Bluetooth och har en suverän ljudkvalitet.

Laddningen sker via ett USB, men nackdelen är att standardkontakten inte passar direkt i lurarna. Mikrofonen sitter dold bak och har ett galler som skyddar de känsliga delarna och den är bekväm att prata i.

Jabra Halo 2

Jabra Halo 2 är ett par vikbara hörlurar och har många funktioner som inte andra har. Det finns ett inbyggt USB-ljudkort, vilket gör att du kan koppla in dem direkt till din dator och lyssna på din favoritmusik eller föra ett IP-samtal och detta medan hörlurarna laddas.

Lurarna har en cool design med en silverfärgad yta med en skön sammetsklädd insida för en ökad komfort. Musiken sköts genom touchknappar som gör att det blir enkelt att höja eller sänka ljudet, men också lätt att byta musikspår. När de justerbara hörlurarna viks ihop så stäng strömmen av per automatik och aktiveras sedan när de viks ut.

Nokia BH-221

Nokia BH-221 har många funktioner som är användbara. På ena sidan av lurarna finns det en omkopplare som kan växla mellan FM-radio och headsetläge och har dessutom en oled-display som är tydlig. Det gör att har du en mobiltelefon med NFC räcker hålla hörlurarna mot mobilen för att aktivera.

På framsidan finns en fyrvägsknapp med en inbyggd svarsknapp som styr du ditt musikspelande. Dessutom finns speciella knappar för att justera volymen och strömmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *