Smartklocka för alla tillfällen

En smartklocka är en produkt som kan vara lite svår att förklara, dels för att den egentligen inte har en urtavla som du är van vid att en klocka har, utan du kan få denna smarta klocka att se ut precis som du vill ha den och ha de funktioner som hjälper dig bäst i vardagen.

Vi alla har säkert hört talas om både smart-tv och smartphone, nu gör även smartklockorna sitt intåg i människors liv. Här kommer några exempel:

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 2 är perfekt för dig som redan är iPhoneanvändare eftersom dessa kan kombineras, har en fyrkantig skärm med softa runda hörn och kanter. Dessutom är den bekväm att bära och stör inte alls att ha den på sig. Det går att byta ut armbandet och ha det som en cool accessoar och själva klockan finns i olika fräcka färger.

Denna smartklocka har tre nya funktioner som är lite speciella. Dels har den en inbyggd GPS, vilket är perfekt när du är ute och tränar. Samtidigt är den vattentät ner till 50 meters djup och har en amoled panelskärm. Skärmen gör att du kan se på klockan även om du är i direkt starkt solljus. Perfekt för alla väder!

Huawei Watch

Huawei Watch är en smartklocka som har blivit designad för att efterlikna ett vanligt klassiskt armbandsur, fast det är en liten skärmdator som det går att peka på. Naturligtvis går det att byta armband efter humör och tillfälle.

Smartklockan har en inbyggd barometer och pulsmätare, samtidigt som det går att göra anteckningar och lägga in påminnelser i kalendern. Dessutom går det att ställa in ljusstyrkan för att anpassa efter omgivningen. Därutöver är denna smartklocka fylld med spännande appar som passar bra till roliga och kul aktiviteter. En smartklocka för alla tillfällen!

Detta var bara ett par av de smartklockor som finns på marknaden och kan vara en riktigt nyttig pryl att ha i sin ägo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *