Tillbehör till mobiler

Ibland kan det vara kul att köpa sig ett tillbehör som man egentligen skulle kunna vara utan, om man ska vara riktigt ärlig. Det är en spännande värld med mobiltillbehör, när man tittar på vad det finns för prylar som du inte ens visste om och förmodligen inte visste att du saknade. Här kommer några tips på eventuella ”måsten” för dig.

PopSocket

Ett utskjutbart handtag som du fäster på din mobila enhet när du känner för att spela, ringa eller ta bilder. Detta tillbehör kan underlätta när du ska titta på filmer eller ska prata på videochatten. PopSocket gör så att du slipper hålla i telefonen eller surfplattan.

Du fäster den på baksidan på din mobil, platta eller spelkonsol och du har ett handtag som är expanderbart, samt ett bra grepp på de flesta släta underlag. Det kan vara svårt på vissa skal av silikon eller fodral som är vattentäta. Ett extra plus är att du kan använda det till att vira runt hörlurssladden när du inte använder enheten, vilket gör att du undviker trassel med kabeln.

Handtaget finns i olika coola mönster och priset ligger runt hundralappen i de flesta butiker.

Selfie Stick Bluetooth Z07-5

Selfie Stick Bluetooth Z07-5 är ett perfekt tillbehör om du ska ta en snygg selfie eller behöver har en förlängd arm. Denna selfiestick är ett teleskop-stativ med en fjärrkontroll, samtidigt som den är en suverän hållare för din smartphone.

Pinnen är enkel att använda eftersom du bara fäster telefonen i hållaren, för att sedan fälla ut teleskopstativet och slutligen ta ett foto med hjälp av Bluetooth, fjärrkontrollen som är inbyggd i Selfie Stick.

Stativet kan användas till de flesta Android-telefoner och iPhones. Laddningen för fjärrutlösaren varar cirka 1 timme och kan räcka till drygt 500 bilder. Pinnen kan bli mellan 20-100 cm och väger 160 g, men kan max ha en vikt på 500 g. Priset ligger runt hundra kronor i butikerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *